U-20 EM-il sai võidurõõmu vaid Jeremejev

02.07.2024

Serbias Novi Sadis toimuvatel U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel on Eesti Kreeka-Rooma maadlejate jaoks võistlused lõppenud. Artur Jeremejevi saagiks jäi võistlustel kaks matšivõitu. Kehakaalu -67 kg avaringis seljatas Jeremejev itaallase Federico Raccagni. 1/8 finaalis võitis Jeremejev punktidega 3:1  serblast Noe Poci. Veerandfinaalis kaotas Jeremejev 0:11 grusiinile  Rati Khozrevanidzele. Poolfinaalis kaotas grusiin 0:8 Venemaa maadlejale ning seega Jeremejev lohutusringi edasi maadlema ei pääsenud.

Teised Eesti maadlejad piirdusid võistlustel ühe matšiga. Võistluste avapäeval käisid matil Richard Pajuviidik ja Rainer Plaser. Kehakaalus -55 kg kaotas Richard Pajuviidik 1/8 finaalis ungarlasele Totokile 1-9. Kehakaalus -77 kg kaotas Rainer Plaser avaringis aserile Davud Mammadovile 0-8.

Võistluste teisel päeval võistlesid lisaks Jeremejevile ka Max Hristjuk, Uku Eskel ja Rasmus Liisma. Kehakaalus -72 kg kaotas Max Hristjuk avaringis Gruusia maadlejale Nika Glontile 1:3. Kehakaalus -82 kg kaotas Uku Eskel avaringis 0:9 armeenlasele Erik Ter Matevosjanile. Kehakaalus -97 kg kaotas Rasmus Liisma avaringis 0:8 ungarlasele Hunor Kudelaszile. Kuna keegi eestlaste vastastest finaali ei jõudnud, siis keegi meie omadest lohutusringides jätkata ei saa.

Tulemused ja turniiritabelid: https://arena.uww.org/weight-category/1ef314cb-d0f6-6104-918b-b9915eb8279d

Foto: United World Wrestling

Uudised

Vaata kõiki uudiseid