Prous ja Reinio teenisid U17 EM-il matšivõite

25.06.2024

Serbias U-17 EM-il käis täna matil neli Eesti maadlejat.

Kehakaalus -55 kg võitis Artturi Eemeli Reinio esimeses lohutusringis lätlast Arsens Burkevicsit ülekaalukalt 16:8. Teises lohutusringi kohtumises jäi Reinio 4:5 alla ukrainlasele Daniil Sushchenkole.

Kehakaalus -51 kg võitis Raimond Prous 1/8 finaalis ülekaalukalt 8:0 valgevenelast Matsvei Ilkevitšit. Veernadfinaalis tuli vastu võtta 0:10 kaotus Gruusia maadlejalt Nika Tsetskhladzelt. Kuna grusiin kaotas poolfinaalis aserile, siis Prous lohutusringidesse ei pääsenud.

Robin Roots ja Mardo Ärmus piirdusid ühe matšiga. Roots kaotas kehakaalu -60 kg 1/8 finaalis rumeenlasele Ioan Iordachitale 1:7. Rumeenlane kaotas järgmises ringis türklasele ning seega Roots lohutusringi ei pääsenud. Mardo Ärmus jäi kehakaalu -71 kg 1/8 finaalis alla rootslasele Axel Baffile samuti puntkidega 1:7. Ka rootslane kaotas järgmises ringis ning seega Ärmus edasi maadelda ei saanud.

Esmaspäeval võistlusi alustanud maadlejad said teada EM-i lõppkohad:

55 kg Artturi Eemeli Reinio 8. koht

65 kg Robi Kristjuhan 14. koht

80 kg Andreas Välja 17. koht

Kolmapäeval eestlasi maadlemas ei ole, neljapäeval tulevad Serbias matile Polina Timšina ja Lisette Böttker.

Foto: UWW

Uudised

Vaata kõiki uudiseid