Reedel algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir

04.04.2024
Homme algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir. Täna toimunud loosimisel said meie maadlejad teada vastased.
Võistlused algavad Kreeka-Rooma maadlusega ning ainsa eestlasena on võistlustules Heiki Nabi. Nabi kohtub raskekaalus -130 kg 1/4 finaalis paari Sergei Semenov (Venemaa maadleja) ja Dzmitry Zarubski (Valgevene maadleja) võitjaga. Semenov võitis sel aastal Euroopa meistrivõistlustel kulla. Nabi kohtumise number on 23.
Eelringide algus kell 9:30

Laupäeval on kavas naistemaadlus. Viktoria Vesso kohtub kehakaalu -62 kg eelringis Veranika Ivanovaga (Valgevene maadleja). Kehakaalus -76 kg tuleb Epp Mäele avaringis vastu türklanna Yasemin Adar, kes on kahekordne maailmameister ning 7kordne Euroopa meister.
Pühapäeval maadlevad olümpiapiletite nimel vabamaadlejad Erik Reinbok ja Aimar Andruse. Reinbok kohtub kehakaalu -74 kg 1/8 finaalis paari Shapiev (Makedoonia) ja Karpaev (Rumeenia) võitjaga. Kehakaalus -86 kg maadleb Aimar Andruse avaringis Artur Naifonoviga (Venemaa maadleja).

Uudised

Vaata kõiki uudiseid