Nabi Bakuus OM piletit ei teeninud

05.04.2024

Bakuus toimuval Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniiril jäi Heiki Nabi OM piletita. Avaringis vaba olnud Nabi kohtus Kreeka-Rooma maadluse kehakaalu -130 kg 1/4 finaalis venelase, valitseva Euroopa meistri, Sergei Semjonoviga. Semjonov oli avaringis juba maadelnud, kui võitis puntkidega 4:0 valgevenelast Dmitri Zarubskit.

Kohtumise alguses olid mõlemad maadlejad silmnähtavalt passiivsed, sest kumbki ei tahtnud esimest puntki aktiivsuse eest saada. Kohtunikud määrasid siiski aktiivsemaks maadlejaks Nabi, kes sai preemiaks 1 puntki ning õiguse parteris peal maadelda. Nabi parteris punktilisa ei teeninud ning vaheajale mindi Nabi 1:0 eduseisus.

Teisel poolajal oli määrati aktiivsemaks  pooleks Semjonov,  kes samuti parteris lisapunkte ei saanud. Seisul oli 1:1 oli kohtumist juhtimas Semjonov, kuna tema teenitud punkt oli viimane. Kohtumise kolmas aktiivsus anti samuti Semjonovi kasuks, aga kuna venelane oli matši juhtimas, siis ta võtet ta teha ei üritanudki. Seisuga 1:1 pääses poolfinaali Semjonov.  Kuna OM pääsme saavad ainult kehakaalude finalistid, siis Nabi jaoks on turniir lõppenud. Nabil on veel võimalus võita olümpiapääse maikuus Istanbulis toimuval turniiril.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid