Mäe piirdus EM-il avaringiga

14.02.2024

Bukarestis maadluse EM-il kaotas Epp Mäe avaringis leedulanna Kamile Gaucaitele punktidega 2:3. Avapoolajal oli Mäe aktiivsem ning leedulannale anti 30 sekundit, et punkt saada, kuna Gaucaitel see ei õnnestunud sai Mäe punkti. Kaks sekundit enne poolaja pausi õnnestus Mäel vastane matist välja maadleda ning teinegi punkt teenida.

Teisel poolajal määrasid kohtunikud Mäe pasiivsemaks ning talle anti 30 sekundit punkti teenimiseks. Mäel see ei õnnestunud ning leedulanna sai ühe punkti tagasi. Vähem kui pool minutit enne kohtumise lõppu õnnestus Gaucaitel Mäe ringist välja maadelda ning seisul 2:2 oli edu juba leedulannal. Epu treener Ahto Raska viskas veel igaksjuhuks protesti, mida kohtunikud ei rahuldanud ning Gaucaite sai punkti lisaks. Viimastel paarikümnel sekundil Epul lisapunkte teenida ei õnnestunud ning matšivõit kuulus Gaucaitele.

Järgmises ringis kaotas leedulanna Anstassia Šusthovale seljaga ning sellega lõppes ka Epu EM.

Foto autor: United World Wrestling

Uudised

Vaata kõiki uudiseid