Jeremejev pronksimatšis jaapanlase vastu ei saanud

28.10.2023

Albaanias Tiranas toimuvatel U-23 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel on Eesti maadleja Artur Jeremejev jõudis pronksimatšini.

 

Kehakaalus -67 kg maadlev Jeremejev võitis 1/8 finaalis punktidega 5:0 leedulast Adomas Grigaliunast, aga pidi veerandfinaalis tunnistama selle aasta U23 EM hõbedamehe türklase Mustafa Yildirimi 1:5 paremust. Kuna Yildirim võitis 3:3 seisuga poolfinaalis jaapanlast Haruto Yabet, siis sai Jeremejev edasi maadelda lohutusringis. Jeremejev võitis lohutusringi matšis  3:2 ameeriklast Robert Perezit.

Pronksimatšis kaotas 19aastane Jeremejev jaapanlasele Haruto Yabele ning leppis U23 MM-il 5. Kohaga.

Eestlastest käis täna matil ka Edvin Kin, kes kaotas 1/8 finaalis 1:7 seisuga armeenlasele Henrik Gevorgjanile. Armeenlane kaotas veerandfinaalis 1:5 Kõrgõzstani maadlejale ning seega Kin lohtusringi ei pääsenud.

 

Foto: United World Wrestling

Uudised

Vaata kõiki uudiseid