Jeremejev jätkab lohutusringis, Karelsoni jaoks on MM lõppenud ja Kin alustab laupäeval

27.10.2023

Albanias Tiranas toimuval U-23 MM-il käisid lisaks Viktoria Vessole matil ka Kreeka-Rooma maadlejad Artur Jeremejev ja Richard Karelson.

Kehakaalus -67 kg maadlev Jeremejev võitis 1/8 finaalis punktidega 5:0 leedulast Adomas Grigaliunast, aga pidi veerandfinaalis tunnistama selle aasta U23 EM hõbedamehe türklase Mustafa Yildirimi 1:5 paremust. Kuna Yildirim võitis 3:3 seisuga poolfinaalis jaapanlast Haruto Yabet, siis saab Jeremejev laupäeval edasi maadelda lohutusringides. Jeremejev kohtub lohutusringi matšis paari Umesh (India) – Perez III (USA) võitjaga.

Kehakaalus -97 kg sai avaringis matšivõidu kirja Richard Karelson, kui alistas 3:1 seisuga kasahh Jersat Jerlanovi. 1/8 finaalis pidi Karelson leppima 1:1 kaotusega ukrainlase Valentin Shkliarenko vastu. Kuna ukrainlane kaotas veerandfinaalis omakorda jaapanlasele Yuri Nakazatole, siis Karelson edasi lohutusringides maadelda ei saa.

Laupäeval tuleb U-23 MM-il matile Edvin Kin.
Kehakaalu -77 kg 1/8 finaalis kohtub Kin paari Aristis Liaugminas (Leedu) ja Henrik Gevorgjan (Armeenia) võitjaga. Matši number 593.
Võistluspäeva algus kell 11:30.
Ülekanne UWW+: https://uww.org/uww-plus

Uudised

Vaata kõiki uudiseid