Nabi lohtusringis võitu ei saanud, Mägisalu saab edasi maadelda

22.09.2023

Belgradis jätkuvatel maadluse maailmameistrivõistlustel käisid täna matil Kreeka-Rooma maadlejad Heiki Nabi ja Helary Mägisalu.

Kehakaalus -130 kg lohtusringis kohtus Heiki Nabi egiptlase Abdellatif Mohamed Ahmed Mohemediga ning pidi leppima vastase 0:2 paremusega. Mõlemad punktid sai vastane aktiivsuse eest.

Kehakaalus -60 kg kohtus Helary Mägisalu 1/16 finaalis jaapanlase Kenichiro Fumitaga (2kordne maailmameister ning OM hõbe). Avapoolajal oli Mägisalu aktiivsem, mis andis talle punkti ning võimaluse parteris oma eduseisu kasvatada, aga kahjuks punktilisa ei tulnud. Teisel poolajal sai aktiivsuse eest punkti jaapanlane ning tal õnnestus parteris Mägisalu 2 korda üle vedada. Skooriga 1:5 läks järgmisesse ringi Fumita.

Kuna Fumita jõudis finaali, siis saab Mägisalu edasi maadleda lohutusringides. Esimeses lohtusringis tuleb vastu Moldova maadleja Victor Ciobanu (2021. a maailmameister).

Kohtumine D matil nr 1047.

Viimase Eesti maadlejana alustab laupäeval MM-i Andreas Välis. Välis kohtub Kreeka-Rooma maadluse kehakaalu -87 kg avaringis jaapanlase Masato Sumiga.
Kohtumine B matil nr 996.
Võistluspäeva algus kell 11:30.
Foto: United World Wrestling

Uudised

Vaata kõiki uudiseid