Mäe piidus MM-il ühe matšiga

19.09.2023

Serbias Belgradis toimuval maadluse maailmameistrivõistlustel piirdus Epp Mäe 1/8 finaaliga. Avaringis oli Mäe vaba ning kohtus 1/8 finaalis 6kordse maailmameistri ameeriklanna Adeline Grayga, kes eelnevalt võitis ülekaalukalt 10:0 korelanna Jimin Baeki.

Ka 1/8 finaalis oli Gray ülekaalukalt parem, kui alistas Epp Mäe esimesel poolajal punktidega 11:0. Kuna veerandfinaali kaotas Gray jaapanlanna Yuka Kagamile, siis Mäe lohutusringides edasi maadelda ei saa ning tema jaoks on maailmameistrivõistlused lõppenud.

Pariisi olümpiamängude pääset saab Mäe püüda veel aprillis Bakuus Euroopa kvalifikatsiooniturniiril ning maikuus Istanbulis maailma kvalifikatsiooniturniiril. Kui MM-il saab olümpiapääsme kehakaalu  parimat, siis Euroopa kvalifikatsiooniturniiril tuleb jõuda finaali ning maailma kvalifikatsiooniturniiril jõuda esikolmikusse.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid