U17 MM 2. päev

01.08.2023

Istanbul toimuval U-17 maailmameistrivõistlustel käisid täna matil kreeka-rooma maadlejad Nikita Muradov ja Nikita Mežov.

Kehakaalus -60 kg kaotas Nikita Muradov avaringis Moldova maadlejale Alin Murarule 0:9. Moldova maadleja kaotas omakorda järgmises ringis ning seega Muradov lohutusringides edasi maadelda ei saa.

Kehakaalus -71 kg võitis Nikita Mežov avaringis seljaga ungarlast Dominik Czuczori, aga 1/8 finaalis pidi tunnistama türklase Alkan Akari 1:11 paremust. Türgi maadleja jõudis küll poolfinaali, aga pidi seal tunnistama Iraani maadleja paremust ning seega Mežov edasi maadelda ei saa.

Tänasel loosimisel sai vastase teada Lisette Böttker, kes kohtub kehakaalu -53 kg avaringis valgevenelanna Valeria Mikitšihhiga. Mõlemad neiud saavutasid selle aasta U-17 EM-il pronksmedali. Böttker alustab võistlusi neljapäeval.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid