Eesti maadlusveteranide 50. kokkutulek 2024. aastal

22.08.2023

Järgmine aasta annab Eesti spordiüldsusele teiste seas kaks olulist tähtpäeva, mis seotud Eestimaale enim kuulsust toonud spordiala – maadlusega.

Esiteks möödub 100 aastat Eestile esimese olümpiakulla toonud maadleja Eduard Pütsepa võidust Pariisi Olümpiamängudel.

Teiseks olid just maadlejad need, kellel esimestena tekkis idee üleriigilise seltsingu loomiseks oma ala veteranidele. Sihikindlate liidrite juhtimisel oleme arenenud organisatsiooniks, mis on olnud asendamatuks taustajõuks järjepidevuse hoidmisel, maadlusspordi toetamisel ning pakkunud veteranidele võimalust omavaheliseks suhtlemiseks maadlusmatilt lahkumise järel.

Eesti Maadlusveteranide Ühendus peab oma viiekümnendat kokkutulekut 27. – 28.07.2024 Pärnumaal, Kabli rannas. Meenutame seal esimest olümpiavõitu, kuulsamaid maadlejaid läbi aegade ja räägime maadluse tähendusest Eesti spordiloos.

EMVÜ 50. kokkutulek saab olema tõsine ettevõtmine, mistõttu palume kõikidelt klubidelt häid ideid ja kaasamõtlemist kogu sündmuse õnnestumiseks parimal moel. Oma ettepanekud palume saata kuni 31. oktoobrini e-posti aadressil maadlusveteranid@gmail.com või helistades telefoninumbrile 56 909 651.

EMVÜ valis 50. kokkutuleku ettevalmistamiseks orgkomitee järgmises koosseisus:

  1. Vello Loemaa – esimees
  2. Kuno Erkmann
  3. Toomas Asi
  4. Madis Iganõmm
  5. Ants Orav
  6. Jaanus Pilv
  7. Malle Englas
  8. Mati Roosnurm
  9. Ivar Abner

 

EMVÜ juhatus

Uudised

Vaata kõiki uudiseid