U-15 EM 1. päeva kokkuvõte. Timšina maadleb reedel pronksimatšis

06.07.2023

Ungaris Kaposvaris alanud U-15 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel jõudis Polina Timšina naistemaadluse kehakaalus -36 kg pronksimatši. Avaringis seljatas Timšina rumeenlanna Nicoleta Pascalau, samuti võitis seljaga veerandfinaali Moldova maadleja Mihaela Bacose üle. Poolfinaali türklanna Latife Sude Sahini vastu kaotas Timšina omakorda ise seljaga. Pronksimatšis tuleb Timšinale vastu Poola maadleja Zuzanna Maja Ptak.

Teised Eesti tüdrukud piirdusid võistustel ühe matšiga. Kehakaalus -39 kg kaotas Helena Pihlapuu Poola maadlejale Matylda Dziadoszekile seljaga. Kehakaalus -50 kg kaotas Sara Väljan  Anhelina Burkinale (Athlete independent nation) punktidega 3:13. Kehakaalus -54 kg kaotas Kärol Tamson punktidega 2:13 kreeklanna Veroniki Iosifidoule. Kehakaalus -58 kg kaotas Darja Jeremejeva 0:9 Moldova maadlejale Lidia Ana Ungureanule.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid