Polina Timšina võitis U-15 EM pronksi

07.07.2023

Ungaris Kaposvaris toimuvatel U-15 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel võitis Polina Timšina naistemaadluse kehakaalus -36 kg pronksmedali. Avaringis seljatas Timšina rumeenlanna Nicoleta Pascalau, samuti võitis seljaga veerandfinaali Moldova maadleja Mihaela Bacose üle. Poolfinaali türklanna Latife Sude Sahini vastu kaotas Timšina omakorda ise seljaga. Pronksimatši Zuzanna Maja Ptaki vastu jäi treener Andrei Jevsejevi õpilane Timšina avapoolajal 0:1 kaotusseisu, aga suutis teisel poolajal matši oma kasuks pöörata ning võitis kohtumise ning pronksmedali lõppskooriga 10:1.

Teised Eesti tüdrukud piirdusid võistustel ühe matšiga. Kehakaalus -39 kg kaotas Helena Pihlapuu Poola maadlejale Matylda Dziadoszekile seljaga. Kehakaalus -50 kg kaotas Sara Väljan  Anhelina Burkinale (Athlete independent nation) punktidega 3:13. Kehakaalus -54 kg kaotas Kärol Tamson punktidega 2:13 kreeklanna Veroniki Iosifidoule. Kehakaalus -58 kg kaotas Darja Jeremejeva 0:9 Moldova maadlejale Lidia Ana Ungureanule.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid