Mäe jäi samuti Budapestis medalita

15.07.2023

Ungaris Budapestis toimuval UWW rankingu turniiril jõudis Epp Mäe pronksimatši. Naistemaadluse raskekaalu -76 kg 1/8 finaalis alistas Mäe sakslanna Francy Rädeli punktidega 6:2. Veerandfinaalis alistas Mäe egpitlanna Samar Ibrahim Hamza 8:2. Eelmise aasta MM-i poolfinaalis kaotas Mäe Hamzale 2:3. Poolfinaalis hiinlanna  Qiandegenchagan Qiandegenchagani vastu läks Mäe nupuheitest 4:0 ette, aga vastane sai hardest välja ning suutis sooritada ka üleveo. Poolteist minutit enne matši lõppu kui seis oli 4:3 Mäe kasuks, suutis hiinlanna lisaks kaks punkti teenida ning 4:5 skooriga kohtumine ka lõppes. Pronksikohtumises USA maadleja Yelena Makoyedi vastu asus Mäe 6:0 juhtima, aga pidi lõppuks leppima 6:9 kaotusega.

Pühapäeval alustab võistlusi kreeka-rooma maadluse raskekaalus Heiki Nabi, kes kohtub 1/8 finaalis soomlase Elias Kuosmaneniga. Samuti on võistlustules Andreas Välis, kes on kehakaalu -87 kg avaringis vaba ning kohtub siis paari Marcel Sterkenburg (Holland) ja Matej Mandic (Horvaatia) võitjaga.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid