Kreeka-Rooma maadlejad Budapestis medalimängu ei sekkunud

17.07.2023

Budapestis lõppenud UWW rankingu turniiril võistlesid Kreeka-Rooma maadlejatest kehakaalus -87 kg Andreas Välis ning -130 kg Heiki Nabi.

Välis võitis 1/8 finaalis hollandlast Marcel Sterkenburgi 3:2. Esimesel poolajal oli Välis aktiivsem ning sai parteris peale, hollandlane kattis üleveo ürituse ning sai selja taha. 1:1 seisul alustati teist poolaega, mil hollandlane sai lisaks veel aktiivsus punkti. Parteris suutis nüüd omakorda Välis ära katta vastase ürituse ning teenis 2 punkti. Rohkem punkte kumbi ei teeninud ning 3:2 võiduga läks veernadfinaali Välis.

Veerandfinaali grusiini Gurami Khetsuriani vastu kaotas Välis seisuga 1:1. Mõlemad said aktiivsuspunkti, aga kuna grusiin sai viimase punkti, siis läks jõudis poolfinaali tema.

Heiki Nabi kaotas soomlasele Elias Kuosmanenile 1:2. Esimesel poolajal sai aktiivsuspunkti soomlane, teisel poolajal Nabi. 30 sekundit enne matši lõppu õnnestus soomlasel Nabi ringist välja maadelda ning võiduks piisav punkt teenida.

Nii Kuosmanen kui Khetsuriani kaotasid poolfinaalides ning seega eestlased edasi lohutusringidesse ei pääsenud.

 

Foto: UWW

Uudised

Vaata kõiki uudiseid