U17 EM 3. päeva kokkuvõte

14.06.2023

Tirnas jätkuvatel U-17 Euroopa meistrivõistluste kolmandal päeval tehti algust naistemaadluse võistlusega. Naistemaadluse esimesel päeval maadles ainsa eestlasena Anu-Liis Raudsepp. Raudsepp kaotas kehakaalu -49 kg avaringis neutraalse riigi sportlasele Violetta Birjukovale ülekaalukalt 0:10. Kuna Birjukova jõudis finaali, siis saab Raudsepp jätkata maadlemist lohutusringis.

Lohutusringis kohtub eestlanna Poola maadleja Maja Madjanskaga (C matt nr 331), selle matši võitja kohtub pronksimatšis türklanna Nil Aktasiga.

Homme alustavad maadlemist Polina Timšina ning Lisette Böttker. Kehakaalus -40 kg esimeses ringis kohtub Polina Timšina neutraalse riigi sportlase Nurana Asadliga (A matt nr 293) ning kolmandas ringis sakslanna Klara Winkleriga (C matt 350).

Böttker maadleb kehakaalu -53 kg 1/8 finaalis aseri Gular Habibovaga (B matt nr 322).

Eelringide algus 12:30

Ülekanne: https://uww.org/event/european-championships-36?section=results

Foto: UWW

Uudised

Vaata kõiki uudiseid