Eerik Pank maadleb U-20 EM-i poolfinaalis

26.06.2023

Hispaanias Santiago de Compostelas alanud U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel jõudis Eerik Pank poolfinaali. Raskekaalu -130 kg veerandfinaalis alistas Pank ülekaalukalt 9:0 bulgaarlase Maksim Petrovi. Poolfinaalis tuleb eestlasele vastu aser Mazaim Maradanov.

Poolfinaalide algus on kell 19:00.

Ülekanne: https://uww.org/event/european-championships-37?section=results

Teised täna maadelnud Eesti maadlejad piirdusid ühe matšiga. Kehakaalus -77 kg kaotas Ekke Kõu Leitham 5:0 eduseisut leedukale Kipras Gvozdasele 5:6 ning kehakaalus -87 kg pidi Robin Uspenski tunnistama ukrainlase Tihhon Šafranski 3:5 paremust. Kuna eestlaste vastased kaotasid omakorda järgimises ringis, siis lõppes sellega ka Leithami ja Uspenski turniir.

Teisipäeval 27.07 alustavad maadlemist Artur Jeremejev, Max Hristjuk, Kalle Laisarv ja Kevin Uspenski.

Foto: United World Wrestling

Uudised

Vaata kõiki uudiseid