Vesso maadleb reedel U-23 EM pronksile

16.03.2023

Rumeenias Bukarestis toimuvatel U-23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel maadleb Viktoria Vesso homme naistemaadluse kehakaalu -62 kg pronksimatšis. Avaringis alistas Vesso türklanna Selvi Ilyasoglu (2017. a U17 maailmameister) punktidega 9:4.

Veerandfinaalis kohtus Vesso ukrainlanna Irina Bondariga (2022.a U-23 MM hõbe). Esimene poolaeg lõppes 5:1 Vesso eduseisul ning teise poolajal algul sai Vesso punkti lisakski, aga kohtumise viimane minut kuulus ukrainlannale, kui ta sai kaheksa vastuseta punkti ning matš lõppes 6:9 Bondari võiduga.

Bondar oli võidukas ka poolfinaalis, kui võitis 27 sekundiga ülekaalukalt 10:0 rumeenlanna Gabriela Cuci. Reedel kohtub Vesso pronksimatšis Rumeenia maadleja Cuciga.

Pronksimatš B matil nr 350.

Medalimatšid algavad kell 18:30.

Naistemaadluse kehakaalus -76 kg piirdus Marta Pajula ühe matšiga, kui kaotas veerandfinaalis norralanna  Marion Brillantes Byele 2:8.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid