Andruse ja Kaljola jõudsid Bulgaarias UWW turniiril medalimatšideni

07.03.2023

Möödunud nädalal Bulgaarias Sofias toimunud UWW turniiril Dan Kolov – Nikola Petrov jõudis vabamaadleja Aimar Andruse kehakaalus -86 kg pronksimatšini. Avaringis alistas Andruse ungarlase Patrik Puespoeki punktidega 3:1. 1/8 finaalis alistas eestlane punktidega 10:2 Iisraeli maadleja Uri Kalashnikovi.

Veerandfinaalis pidi Andruse tunnistama iraanlase Hadi Vafaeipouri 0:10 paremust. Kuna iraanlane jõudis finaali, siis sai Andruse edasi maadelda lohutusringides. Lohutusringis alistas Andruse 5:3 šveitslase Stefan Reichmuthi ning jõudis pronksimatši, kus pidi tunnistama türklase Osman Göceni (2022.a EM pronks) 10:0 paremust ning leppima 5. kohaga.

Teise vabamaadlejana käis Bulgaarias matil Erik Reinbok, kes piirdus kehakaalus -79 kg ühe matšiga. Reinbok kaotas 1/8 finaalis 2:8 punktidega  Moldova maadlejale Eugeniu Mihalceanile. Reinboki lõppkohaks jäi 15.

Kreeka-rooma maadlejaid võistles Bulgaarias kaks, kehakaalus -60 kg Helary Mägisalu ning kehakaalus -82 kg Ranet Kaljola.

Mägisalu jäi võistlustel 9. kohale, kui piirdus ühe matšiga, kus kaotas 1:8 iraanlasele Sajjad Abbaspourraganile.

Kaljola pääses loosiga otse 1/4 finaali, kus kohtus valitseva maailmameistri türklase Burhan Akbudakiga. Kaljola kaotas kohtumise ülekaalukalt 0:9. Kuna türklane jõudis finaali, siis sai Kaljola maadelda ka lohutusringis. Lohutusringis sai Kaljola loobumisvõidu jaapanlase Daizo Tanizaki üle ning jõudis pronksimatši. Pronksimatšis kaotas Kaljola 0:6 bulgaarlasele Rosian Dermanskile  ning pidi samuti leppima 5. kohaga.

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid