Mäe ja Vesso laagerdasid Kõrgõrzstanis, kreeka-rooma maadlejad Armeenias

24.01.2023

Eesti täiskasvanute koondislased alustasid võistlusaastat laagrites välismaal.

Epp Mäe ja Viktoria Vesso koos treenerite Ahto Raska, Maksim Molonovi ning Arvi Aavikuga olid 7.-18. veebruarini rahvusvahelises treening laagris Kõrgõzstanis. Mõlemad sportlased võistlevad sel nädalavahetusel Põltsamaal Eesti meistrivõistlustel. Järgmise välisvõistluse teeb Vesso veebrauri alguses Horvaatias Zagrebis, kui võistleb UWW rankingu turniiril. Mäe võislteb veebruari lõpus Egiptuses UWW rankingu turniiril.

Kreeka-rooma maadlejad Richard Karelson, Andreas Välis ja Ranet Kaljola treenisid 7.-22. jaanuarini koos armeenlaste ning poolakatega laagris Armeenias. Helary Mägisalu treenib Soomes. Mägisalu võistleb nagu ka Epp Mäe Zagreebi rankingu turniiril.

Vabamaadlejad treenivad kodumaal. Esimese välisvõistluse teevad märtsi alguses Bulgaarias.

 

Fotol: Richard Karelson ning olümpiavõitja Artur Aleksanjan

Uudised

Vaata kõiki uudiseid