Kaljola piirdus 1 matšiga, Mägisalu alustab täna

12.09.2022

Serbias Belgradis käivatel maadluse maailmameistrivõistlustel piirdus kreeka-rooma maadleja Ranet Kaljola ühe matšiga. Kehakaalus -82 kg avaringis oli loosimisel viienda asetusega Kaljola vaba ning kohtus siis ungarlase Tamas Levaiga. Matši võitis ungarlane punktidega 7:0. Ungarlane jõudis välja poolfinaali, kus kaotas ülekaalukalt 0:8 usbekk Jalgasbay Berdimuratovile. Kuna Levai finaali ei jõudnud, siis ei saa Kaljola lohutusringides edasi maadelda.

Esmaspäeval alustab maailmameistrivõistlustel Helary Mägisalu, kes kohtub kreeka-rooma maadluse kehakaalu -60 kg avaringis poolaka Michal Tracziga. Kohtumine C matt nr 287.

Täna toimus ka naistemaadluse loosimine, kus vastase sai teada Epp Mäe. Naiste raskekaalus -76 kg oli Epp Mäe loosimisel kolmanda asetuseg ning kohtub 1/8 finaalis  paari Enrica Rinaldi (Itaalia) ja Ariunjargal Ganbat (Mongoolia) võitjaga.

 

Foto: United World Wrestling

Tulemused ning ülekanne: https://uww.org/event/world-championships-61?section=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid