U20 MM 6. päev. Karelson jõudis poolfinaali

20.08.2022

Bulgaarias Sofias toimuvatel U20 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel on jõudnud Richard Karelson kreeka-rooma maadluse kehakaalus -97 kg poolfinaali. Avaringis alistas Karelson 2:0 Armeenia maadleja Harutjun Kirakosjani. 1/8 finaalis alistas MK Nelson maadleja ülekaalukalt 8:0 kreeklase Archontis Xourase.  Samuti ülekaalukalt 8:0 tuli võit ka veerandfinaalis, kui alistus usbekk Islomjon Rahmatov. Poolfinaalis kohtus eestlane Iraani maadleja Ali Abedidarziga, kellele kaotas napilt 1:1 seisul. Pronksimatš maadeldakse pühapäeval.

Teiste eestlaste jaoks on võistlused juba lõppenud. Kehakaalus -72 kg kaotas Ekke Kõu Leitham tadžikk Šeroz Otšilovile 0:10 ning Kehakaalus -82 kg kaotas Olavi Laisarv 0:8 egiptlasele Fares Ghalyile 0:8.

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid