U20 MM 5. päev

19.08.2022

Bulgaarias toimuvatel U-20 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel alustasid kreeka-rooma maadlejad ning seega käisid matil ka esimesed eestlased.

Kehakaalus -87 kg alistas Robin Uspenski 1/8 finaalis USA maadleja Kodiak Stephensi 2:1 ning kaotas veerandfinaalis kiirelt 0:8 kasahh Maksat Sailaule. Kasahh kaotas omakorda poolfinaalis armeenlasele Vigen Nazarjanile 0:9 ning seetõttu ei saa Uspenski edasi maadelda lohtusringis.

Ühe matšiga piirdus ka raskekaalus -130 kg Eerik Pank, kui kaotas avaringis poole minutiga armeenlasele Albert Vardanjanile 0:8. Armeenlane kaotas järgmises ringis iraanlasele ning seega lõppes ka Panga turniir.

Laupäeval lähevad matile -72 kg Ekke Kõu Leitham, -82 kg Olavi Laisarv ning -97 kg Richard Karelson

Uudised

Vaata kõiki uudiseid