Poland Openilt Mäele kuld, Vessole hõbe

24.07.2022

Rahvusvahelise maadlusliidu UWW kalendriturniiril Poland Openl said Eesti naismaadlejad kulla ja hõbeda.

Kehakaalus -76 kg võitis Epp Mäe 10:0 Austraalia maadlejat Naomi De Bruinet, 2:1 Gulmaral Jerkebajevat Kasahstanist ning finaalis 6:1 Aiperi Medet Kõzõt Kõrgõzstanist. Finaalivastase Kõzõga kohtuti eelmise aasta MM poolfinaalis, kus Mäe võitis vastast 3:3 seisuga.

Kehakaalus -65 kg seljatas Viktoria Vesso alagrupis poolatari Paulina Daniszi, lätlanna Elma Zeidlere ning ukrainlanna Katerina Zelenõhhi. Finaalis pidi Vesso tunnistama jaapanlanna Miwa Morikawa paremust seljaga. Finaali vastane Morikawa on selle aasta Aasia meister ning eelmise aasta MM hõbe. Tegemist oli Vesso esimese medaliga UWW võistlustelt täiskasvanute seas.

Eppu ja Viktoriat ootab nüüd ees laager Poolas ning Saksamaal, Järgmine võistlus on mõlemal septembris toimuvad maailmameistrivõistlused Serbias Belgradis.

Vabamaadlejad Erik Reinbok ja Aimar Andruse võistlesid mõlemad kehakaalus -79 kg. Andruse sai kahe võidu ja kahe kaotusega 8. koha ning Reinbok võidu ja kahe kaotusega 11. koha.

Kreeka-rooma maadleja Ranet Kaljola sai kehakaalus -82 kg kahe võidu ja kahe kaotusega 5. koha ning Randel Uibo kehakaalus -72 kg kahe kaotusega 14. koha

Uudised

Vaata kõiki uudiseid