U-20 EM 2. päev. Karelson maadleb kolmapäeval finaalis!

28.06.2022

Roomas toimuvatel U20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel jõudis kreeka-rooma maadleja Richard Karelson kehakaalus -97 kg finaali. Teel finaali alistas eestlane eelringis Armeenia maadleja Hrant Mikajeljani ülekaalukalt 8:0.

Veernadfinaalis alistas Karelson rootslase Maans Klostermanni punktidega 5:4. Poolfinaalis tuli vastu ukrainlane Juri Dorohon, Karelson kontrollis kohtumist ning kindla 6:0 skooriga edenes finaali. Finaalivastane on sakslane Connor Sammet, keda Karelson on enne rahvusvahelisel turniiril võitnud.

Eestlastest jätkab veel maadlemist Kalle Laisarv, kes alistas kreeka-rooma maadluse kehakaalu -82 kg 1/8 finaalis ungarlase Csaba Attila Szinay 5:2. Veerandfinaalis pidi Laisarv vastu võtma kaotuse Soome maadlejalt Jonni Sarkkinenilt 9:1. Kuna soomlane jõudis finaali, siis saab Laisarv edasi maadelda lohutusringis, kus kohtub Moldova maadleja Ilia Cernovoliga. Lohtusringi matši võitja kohtub pronksimatšis itaallase Leon Rivaltaga.

Kehakaalus -67 kg võitis Artur Jeremejev avaringis norralast Kasper Øverbyd 7:6. 1/8 finaalis oli Jeremejev 4:0 eduseisus, aga kaotas 3:4 seljaga ungarlasele Amadeusz Vitekile. Ungarlane finaali ei jõudnud ning seega Jeremejev lohtusringidesse ei pääsenud.

Kehakaalus -72 kg piirdus Remo Ojaste ühe matšiga, kui kaotas 1/8 finaalis hispaanlasele Junior Gustavo Benitezile 1:3 ja seljaga. Hispaanlane kaotas kohe järgmises ringis ning sellega lõppes ka Ojaste võistlus.

Hommikune programm algab kell 12.00, poolfinaalid 17:45 ning medalimatšid 19:00

Otseülekanne ning tulemused: https://uww.org/event/european-championships-30?section=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid