U-17 EM vabamaadluse 2. päev

18.06.2022

U-17 Euroopa meistrivõistlustel vabamaadluse teisel võistluspäeval meie maadlejad võitu ei saanud. 

 

Kehakaalus -51 kg kaotas Rene Talts avaringis 0:10 poolakale Jakub Kesyle. Poolakas kaotas kohe järgmises ringis ning sellega lõppes ka Taltsi võistlus.

Kehakaalus -60 kg kaotas Janar Lips 4:11 aserile Agha Gasimovile. Kuna Gasimov võitis oma kaks järgmist matši ja jõudis finaali, siis saab Lips homme edasi maadelda pronksmedali nimel. Esimeses lohutusringis tuleb Lipsule vastu ukrainlane Bohdan Oleksiienko. Kohtumine A matil nr 534. 

 

Lohutusringi jõudis ka kehakaalus -71 kg Nikolai Tarassov. Tarassov kaotas 1/8 finaalis itaallasele Raul Casole 0:5, aga kuna Caso jõudis finaali, siis jätkub Tarassovi turniir lohutusringides. Esimeses lohutusringis maadleb Tarassov Austria esindaja Mukhammad Inshapieviga. Kohtumine A matil 536.

 

Lohutusringide algus kell 16:30.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid