U-17 EM kreeka-rooma maadluse 2. päev

14.06.2022

Bukarestis toimuvatel U-17 EM-il maadluses võistlesid teisel võistluspäeval kolm eestlast. Kehakaalus -65 kg jõudis lohutusringi Max Hristjuk. Lohutusringi matši kaotas Hristjuk rootslasele Alexander Sakasele 1:4. Max Hristjuki lõppkohaks jäi tänavustel U-17 Euroopa meistrivõistlustel 7. koht.  

Täna alustasid maadlemist kehakaalus -71 kg Rainer Plaser ning kehakaalus -92 kg Joosep Pärnalaas, mõlemad piirdusid ühe matšiga. Plaser kohtus avaringis itaallase Michael Rindonega ning kaotas 1:1. Mõlemad maadlejad said aktiivsuse eest punkti, aga kuna Itaalia sportlane sai punkti viimasena, siis kuulus võit talle. Rindone omakorda kaotas järgmises ringis ja seega ei saanud Plaser edasi maadelda.

 

Kehakaalu -92 kg avaringis kaotas Joosep Pärnalaas ülekaalukalt türklasele Lokman Gulile 0:9. Ka türklane kaotas järgmises ringis ning kustutas eestlase lootuse edasi võistelda.

 

Lisaks Hristjukile said täna teada võistluste lõppkohad ka Richard Pajuviidik ja Stefan Lauri Mölder, Pajuviidik jäi 8. ning Mölder 17.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid