U-17 EM kreeka-rooma maadluse 1. päev

13.06.2022

Rumeenias Bukarestis toimuvatel U-17 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel on lõppenud esimene võistluspäev kreeka-rooma maadluses. Kehakaalus -48 kg võitis Richard Pajuviidik avaringis ülekaalukalt 8:0 norralast Martin Aaki. Veerandfinaalis oli Pajuviidiku vastane Bulgaaria maadleja Alyosha Iliev, eestlane kaotas 0:9. Kuna bulgaarlane kaotas järgmises ringis, siis Pajuviidik lohutusringides jätkata ei saanud.

 

Kehakaalus -65 kg avaringis seljatas Max Hristjuk seisuga 6:2 Moldova maadleja Iulian Stratatenco. Veerandfinaalis tuli vastu leedukas Kipras Puikis, kes asus kiiresti 0:4 juhtima  ning suutis umbes minut eestlast ohtlikus olukorras hoida. Hristjuk tuli ohtlikust olukorrast välja ning võttis 5 järgmist punkti ise, kusjuures viimased 2 punkti tulid 2 sekundit enne matši lõppu. Veerandfinaalis jäi Hristjuk 1:3 alla kreeklasele Arionas Kolitsopoulosele, kuna aga kreeklane võitis poolfinaalis 1:1 armeenlast, siis saab Hristjuk jätkata maadlemist teisipäeval lohutusringis. Lohutusringis tuleb eestlasele vastu Rootsi maadleja Alexander Sakas, selle matši võitja maadleb pronksmedali eest armeenlase Vahe Hovhannisyaniga. Hristjuki ja rootslase matš B matil nr 109.

 

Kehakaalus -80 kg piirdus Stefan Lauri Mölder ühe matšiga, kui kaotas ungarlasele Oliver Kovacsile 0:9. Ungari maadleja kaotas järgmises ringis Moldova maadlejale Gutule ja sellega kustus Mölderi võimalus edasi maadelda lohutusringides.

 

Homme alustavad maadlemist:

-71 kg kohtub Rainer Plaser avaringis Itaalia maadleja Micheal Rindonega. (C matt nr 140).

-92 kg kohtub Joosep Pärnalaas 1/8 finaalis türklase Lokman Guliga. (C matt nr 144).

Uudised

Vaata kõiki uudiseid