Eestlaste tulemused Rooma rankingu turniiril

24.06.2022

Roomas toimuval UWW Rankingu turniiril jõudis Helary Mägisalu eile pronksimatši. Alagrupi esimeses ringis jäi Mägisalu 0:4 kaotusseisu rumeenlase Teodor Hortatau vastu, aga siis suutis sooritada 4 punktilise heite. Seisuga 4:4 Mägisalu võitis, kuna tema punktidel oli kõrgem väärtus.

Järgmises alagrupi kohtumises kaotas eestlane Aserbaidžaani maadleja Eldaniz Azizlile 2:10, sama vastane võitis Mägisalut ka 2018. aasta  Euroopa meistrivõistluste finaalis. Alagrupi teine koht tagas Mägisalule koha poolfinaalis, kus tuli samuti vastu võtta kaotus aserilt Murad Mammadovilt 4:9. Pronksikohtumises ootas ees kolmas aser ning kahjuks ei suutnud eestlane end pjedestaalile maadelda. Pronksimatši kaotas eestlane ülekaalukalt 0:10 Nihat Mammadlile.

Esimest korda võistles olümpia kehakaalus -87 kg Ranet Kaljola, kes oli eelmise aasta MM-i 8. kehakaalus -82 kg. Avaringis kaotas Kaljola  Islam Abbasovile 0:5, aga kuna aser jõudis finaali, siis sai eestlane jätkata lohutusringis. Lohutusringi matši kaotas Kaljola napilt 8:9 ungarlasele  Istvan Takacsile ning pronksimatši ei pääsenud.

Epp Mäe kehakaalus oli 7 võistlejat ning Epp kuulus neljasesse alagruppi. Alagrupi esimeses ringis võitis Mäe sakslannat Feancy Rädelti punktidega 7:2. Teises ringis tuli vastu võtta viimaste sekundite kaotas ameeriklannalt Yelena Makoyedilt 7:8 ning ka kolmandas ringis 1 punktiline kaotus Austria maadlejalt Martina Kuenzilt 2:3. Kahe kaotusega Mäe alagrupist edasi ei pääsenud.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid