Põhjamaade Meistrivõistlused Tallinnas

19.05.2022

Möödunud nädalavahetusel toimusid Tallinnas TTÜ Spordihoones taas üle aastate Põhjamaade meistrivõistlused U17 ja U20 vanuseklassile. Viimati toimusid noorte Põhjamaade meistrivõistlused 2019. aastal Lätis Daugavpilsis. Võistlustel osales kokku 218 maadlejat Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast ja Taanist. Kahe päeva jooksul võisteldi U17 vanuseklassis naiste-, vaba- ja kreeka-rooma maadluses ning U20 vanuseklassis kreeka-rooma maadluses.

Eestastest jõudsid oma kehakaalus esikolmikusse:

Naistemaadluses U17

49 kg Anu-Liis Raudsepp kuld

53 kg Lisette Böttker hõbe

69 kg Mirjam Kask pronks

 

Kreeka-rooma maadluses U17

51 kg Nikita Muradov hõbe

51 kg Artturi Eemeli Reinio pronks

 

Vabamaadluses U17

45 kg Daniel Jasnov kuld

55 kg Rasmus Tõnismäe pronks

60 kg Janar Lips kuld

65 kg Tristan Aleksandrov kuld

65 kg Maximus Maalinn pronks

71 kg Nikolai Tarassov kuld

80 kg Ilja Sobolev kuld

80 kg Vladislav Rjabtsev pronks

 

Kreeka-rooma maadluses U20

97 kg Richard Karelson pronks

130 kg Eerik Pank kuld

130 kg Karmo Kask pronks

 

Eesti Maadlusliit tänab kõiki toetajaid, kes võistlustele õla alla panid: Capital Mill, Penosil, Tartumets, VLSV, Saku Läte, Häädemeeste vesi. Suur kummardus Helen Noolele koos vabatahtlike meeskonnaga, arstidele Greetele ja Gerlile, sekretäridele Veikole ja Kalmerile, DJ Ringole ja kõigile kes võistluste toimumisele panustasid.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid