Karelson võitis U20 turniiri Rumeenias

23.05.2022

Eesti kreeka-rooma maadleja Richard Karelson võitis rahvusvahelise maadlusliidu UWW U20 turniiri Dumitru Pirvulescu & Vasile Iorga, mis toimus Rumeenias Bukarestis.

Esimeses kahes ringis võitis kehakaalus – 97 kg maadlev Karelson vastased Rumeeniast ja Bulgaariast ülekaalukalt. Avaringis võitis Karelson 8:0 Bogdan Flangeat ning teises ringis Atanas Ivanovi  10:0. Poolfinaalis tuli Karelsonile vastu Moldova maadleja Roman Balchivshii, keda Karelson võitis 1:1 seisuga. Turniirivõidu kindlustas eestlane 2:0 võiduga grusiini Kote Sitchinava üle seisuga 2:0. Karelsoni järgmised võistlused on juuni lõpus toimuv U20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused. Sel aasta on Karelson saanud U23 Euroopa meistrivõistlustel viienda koha.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid