Maadluse EMil on Mägisalu pronksimatšist võidu kaugusel

02.04.2022

Maadluse Euroopa meistrivõistluste programm lõppeb kreeka-rooma maadlusega. Eesti maadlejatest piirdusid ühe matšiga nii Raido Liitmäe kui ka Ranet Kaljola. Liitmäe maadles kehakaalus -87 kg ning kaotas Roberti Kobliašvilile Gruusiast 1:7.

Kuna grusiin kaotas järgmises ringis, siis Liitmäe lohutusringi ei pääsenud. Sama saatus tabas ka kehakaalus -82 kg maadelnud Ranet Kaljolat. Kaljola kaotas 1/8 finaalis horvaat Filip Sacicile 3:11. Ka Sacic kaotas järgmises ringis ning seega kustus Kaljola lootus edasi maadelda lohutusringis.

Kehakaalus -60 kg seljatas Helary Mägisalu 1/8 finaalis Iisraeli maadlejat Abere Fetenet seisul 7:2. Veerandfinaalis pidi eestlane vastu võtma kaotuse eelmise aasta EM hõbedalt, türklaselt Kerem Kamalilt 1:12. Kuna türklane seljatas poolfinaalis Aserbaidžaani maadleja Murad Mammadovi, siis saab Mägisalu maadelda pühapäevases lohtusringis. Seal tuleb Mägisalule vastu rumeenlane Razvan Arnaut. Selle matši võitja kohtub pronksimatšis aseri Murad Mammadoviga.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid