Vesso maadleb U23 EMi pronksimatšis, Pajula saab jätkata lohutusringis

10.03.2022

Bulgaarias Plovdivis toimuvatel U23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel jõudis Viktoria Vesso kehakaalus -65 kg poolfinaali. Otse loosiga veerandfinaali saanud Vesso võitis pingelises matšis Aserbaidžaani maadlejat Birgul Soltanovat 8:7.

Matši aeg lõppes 7:7, aga ka sel juhul oleks Vesso võitnud, kuna tema punktid olid kõrgema väärtusega. Aseri treenerid esitasid matši lõpus protesti, mida ei rahuldatud ning Vesso sai punkti lisaks. Poolfinaalis kohtus eestlanna Ewelina Ciunekiga Poolast, kellele jäi Vesso alla punktidega 8:13. Pronksimatšis tuleb Vessole vastu hispaanlanna Nerea Pampin Blanco, kes kaotas Ciunekile 0:11.

Marta Pajula kaotas kehakaalu -72 kg  avaringis 2:11 Rumeenia maadlejale Maria Nitule. Rumeenlanna jõudis finaali ning seetõttu saab Pajula edasi maadleda homses lohutusringis. Lohutusringis tuleb vastu Slovakkia maadleja Zsuzsanna Molnar. Lohtusringi võidu korral ootab ees pronksikohtumine prantslanna Kendra Dacheriga.

Lohutusringid toimuvad reede hommikul ning medalimatšid reede õhtul.

Tulemused ja live: https://uww.org/event/european-championships-27?section=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid