Karelson U23 EMi viies

08.03.2022

Bulgaarias Plovdivis toimuvatel U23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluststel jõudis Richard Karelson pronksimatši. Kreeka-rooma maadluse kehakaalus -97 kg alistas eestlane avaringis sakslase Patrick Neumaieri punktidega 5:3. Veerandfinaalis võitis Karelson serblast Aleksandar Simovici 6:4. Poolfinaalis tuli Karelsonile vastu Austria sportlane Markus Ragginger, kes on eelmise aasta U23 vanuseklassi EM ja MM pronksmedalist. Finaalis maaldeb austerlane, kes võitis eestlast ülekaalukalt 9:0. Sama seisuga kaotas Karelson ka pronksimatši türklasele Mustafa Olgunile ning tasuks U23 EMi 5. koht.

 

Kolmanda koha heitluses ootab Karelson kas Poola maadleja  Gerard Cyprian Kurniczak või türklane Mustafa Olgun. Matš toimub kolmapäeva õhtul.

Otseülekanne: https://uww.org/event/european-championships-27?section=results

Edvin Kin ja Andreas Välis piirdusid mõlemad vaid ühe matšiga.  Kehakaalus -77 kg maadlev Edvin Kin kaotas avaringis armeenlasele Ašot Kirakosjanile 5:1 ning lohutusringi ei pääsenud. Andreas Välis kaotas kehakaalus -87 kg avaringis Poola maadlejale Szymon Szymonowiczsile 1:3 ning ei pääsenud samuti edasi maadlema. Kini lõppkoht 9. ja Välisel 10.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid