Andruse medalimängu ei sekku, naismaadlejad said teada vastased

29.03.2022

Budapestis toimuvatel maadluse Euroopa meistrivõistlustel käis täna matil esimese eestlasena vabamaadleja Aimar Andruse. Kehakaalu -74 kg 1/8 finaalis võitis Andruse punktidega 6:0 Leedu maadlejat Artem Augat.

Veerandfinaalis kohtus Andruse aseri Turan Bayramoviga, kes oli Tokyo olümpiamängude 8. mees. Veerandfinaali võitis seisuga 10:0 Aserbaidžaani maadleja ning pääses poolfinaali. Poolfinaalis pidi aser vastu võtma 2:8 kaotuse  Slovakkia esindajalt Tajmuraz Salkazanovilt. Seega ei saa Andruse maadelda lohutusringides pronksmedali eest. Andruse lõppkoht selgub pärast kolmapäeva õhtuseid finaale.

Tänasel loosimisel selgusid ka meie naismaadlejate vastased. Tiitlit läheb kaitsma kehakaalus -76 kg Epp Mäe, kelle vastane tuleb paari  Enrica Rinaldi (Itaalia) – Fanni Nagy Sad (Serbia) võitjast. Epp Mäe alustab maadlemist kolmapäeval.

Neljapäeval teeb täiskasvanute tiitlivõistluste debüüdi Viktoria Vesso. Eestlanna kuulub samasse alagruppi aseri Elis Manolovaga ja ukrainlanna Tetiana Rižkoga, kellega mõlemaga peab Vesso maadlema. Alagrupi võitja ja alagrupi teine saavad edasi maadelda poolfinaalis.

 

Tulemused: https://uww.org/event/european-championships-28?section=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid