Spordiaasta Tähed 2021

02.12.2021

2021. aastal saab hääletada neljas kategoorias: aasta naissportlane, aasta meessportlane, aasta võistkond ja aasta treener.

Maadlejatest saab hääletada Epp Mäe poolt, kes võitis 2021. aastal Euroopa meistritiitli ning maailmameistrivõistluste hõbeda. Samuti saab hääletada Epu treenerite duo Ahto Raska/ Maksim Molonov poolt.

Hääle saab anda siin: https://aastasportlane.eok.ee/

Aasta naissportlane, meessportlane, võistkond ning treener selgitatakse välja rahva-, spordialaliitude ja spordiajakirjanike seas läbi viidud hääletuste tulemuste liitmisel. Võrdse punktiskoori korral pälvib tiitli spordiajakirjanike hääletusvoorus kõrgema koha saanud sportlane. Aasta noorsportlane selgitatakse välja spordialaliitude ja spordiajakirjanike hääletustulemuste alusel. Aasta sportlane 2021 laureaadid kuulutatakse välja 29. detsembril kell 19 Alexela kontserdimajas toimuval galaõhtul ning Kanal 2 ja Postimehe telesaates “Spordiaasta Tähed 2021”.

 

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid