EPP MÄE VÕITIS MM HÕBEDA

07.10.2021

Oslos toimuvatel maailmameistrivõistlustel võitis Eesti esimaadleja Epp Mäe hõbemedali.

1/8 finaalis võitis Mäe ülekaalukalt 12:0 ukrainlase Anastasia Osinatš Šustova.

Ka veerandfinaalis õnnestus vastane ülekaalukalt võita. Mongol Zagardulam Naigalsuren tunnistas Mäe paremust 2:12.

Poolfinaalis tuli vastu Kõrgõzstani esindaja Aiperi Medet Kõzõ, kes sai OM 5. koha. Tasavägise matši suutis Mäe enda kasuks pöörata viimastel sekunditel, kui 1:3 kaotusseisust sai lisaks 2 punkti ning 3:3 seisult võidu.

Finaalis tuli vastu Tokyo OM hõbe ja 5x maailmameister ameeriklanna Adeline Gray. Samuti tasavägise matši suutis omakasuks pöörata viimasel minutil ameeriklanna ning võitis matši 6:4 seisuga ning seljaga. Epp Mäe sai oma säravaima medali maailmameistrivõistlustelt.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid