Marta Pajula rannamaadluses juunioride EM pronks

13.09.2021

Kreekas Katerinis toimusid 12. septembril rannamaadluse Euroopa meistrivõistlused kadettidele ning juunioritele rannamaadluses. Eestlanna Marta Pajula võitis pronksmedali.

Juunioride vanuseklassi kehakaalus -70 kg kaotas  Pajula alagrupis 0:4 Paula Aurelia Rotarule Rumeeniast ning võitis bulgaarlannat Viktoria Ivanovat 3:0. Poolfinaalis kaotas eestlanna Ukraina maadlejale Olena Nikitinskale 1:3. Medalimatši suutis Tapa Spordiklubi maadleja võita seisuga 3:0 Rotarut, kelle vastu tuli alagrupis kaotus.

Kadettide kehakaalus -70 kg sai Tapa Spordiklubi maadleja Alex Kulberg 11. koha, kehakaalus -80 kg sai Raskejõustikuklubi “Leola” maadleja Stefan-Lauri Mölder 10. koha.

Juunioride vanuseklassi kehakaalus -80 kg sai 11. koha Tapa maadleja Olavi Laisarv, kehakaalus -90 kg sai samuti Tapa maadleja Ats Pajula 5. koha ning raskekaalus +90 kg MK Lurichi Maadlusklubi maadleja Ott Heliste 5. koha.

Tulemused:

https://uww.org/event/european-championships-42?tab=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid