Viktoria Vesso on jõudnud juunioride MM-il poolfinaali

19.08.2021

Venemaal Ufas toimuvatel juuniorite maadluse maailmameistrivõistlustel on jõudnud Viktoria Vesso kehakaalus -65 kg kahe võiduga poolfinaali. Avaringis alistas Eesti neiu kindlalt 10:0 ülekaaluga Kasashtani Ayazhan Toktashi. Veerandfinaali tuli vastu venelanna Valeria Trofinova.

Vesso võitis tasavägise kohtumise 6:4 seisuga ning jõudis poolfinaali. Poolfinaalis tuleb vastu Moldova sportlane Irina Ringaci. Selle aasta juunioride Euroopa meistrivõistlustel alistas Vesso Ringaci 10:0 ning seljavõiduga. Poolfinaalide algus Eesti aja järgi kell 14:45.

Teise Eesti maadlejana oli täna võistlustules Marta Pajula. Pajula kaotas avaringis türklanna Nazar Batirile 1:4. Kuna türklanna kaotas järgmises ringis Poola maadlejale, siis lõppes sellega Pajula turniir.

 

Ülekanne ning tulemused:

https://uww.org/event/world-championships-54?tab=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid