Viktoria Vesso jõudis juunioride EM-il pronksimatši

01.07.2021

Saksamaal Dortmundis toimuvatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel jõudis Viktoria Vesso pronksimatši. Kehakaalus -65 kg võistlev Vesso alistas avaringis juba avapoolajal rootslanna Eva Forsbergi ülekaalukalt 10:0.

Veerandfinaalis tuli vastu Moldova maadleja Irina Ringaci. Vesso sooritas 6:0 seisult 4 punktise heite ning seljatas vastase. Poolfinaalis tuli vastu ungarlanna Noémi  Szabados. Tasavägise matši võitis vastane, seisuga 1:3. Vesso maadleb reedel pronksmedali eest.

Medalimatšide algus kell 19:00

Teise eestlannana maadles täna kehakaalus -72 kg Marta Pajula, kes kaotas avaringis 0:11 sakslanna Jennifer Röslerile. Kuna sakslanna finaali ei jõudnud, siis piirdus Pajula võistlus ühe matšiga.

Ülekanne ning tulemused: https://uww.org/event/european-championships-26?tab=results

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid