Kadettide MM Budapestis kokkuvõte

26.07.2021

Ungari pealinnas Budapestis toimusid kadettide maailmameistrivõistlused. Eestit esindas 6 liikmeline kreeka-rooma maadluse võistkond.

Kehakaalus -48 kg kaotas Oliver Grauen avaringis 0:8 ungarlasele Peter Totokile. Lohutusringi Grauen ei pääsenud ning lõppkohaks MM-il jäi 14.

Kehakaalus -55 kg kaotas Juhan Kristjuhan 1/8 finaalis ungarlasele Daniel Rafaelile 10:8 ning ei pääsenud samuti lohutusringi. Kristjuhan lõppkoht MM-il 12.

Kehakaalus -65 kg võitis Artur Jeremejev avaringis Šveitsi maadlejat Fritz Reber´it 9:0. 1/8 finaalis tuli vastu võtta kaotas hilisemalt võitjalt ukrainlaselt  Imed Khudzhadzelt 0:5. Esimeses lohutusringis võitis Jeremejev poolakat Konrad Dorian Cudnikut 9:0. Järgmises matšis tuli napilt 7:7 alla vanduda Kasashtani maadlejale  Tair Amangeldile. Artur Jeremejevi lõppkoht MM-il on 7.

Kehakaalus -71  kg kaotas Georg Kristerson selle aasta kadettide Euroopa meistrile Moldovast Alexandru Soloveile 4:0. Kuna Moldova maadleja jõudis finaali sai Kristerson jätkata lohutusringis, kus tuli 0:9 kaotus kasahhilt Islam Jevlojevilt. Kristersoni lõppkoht MM-il 19.

Kehakaalus -80 kg võitis Jegor Mossienko 1/8 finaalis poolakat Wojciech Iwanowskit 9:0. Veerandfinaalis kaotas Mossienko 7:11 venelasele Kamaludin Magomedovile 7:11 ning disklafitseeriti võistlustelt ebasportliku käitumise tõttu.

Kehakaalus -92 kg võitis Rasmus Liisma 1/8 finaalis USA maadlejat Nathaniel Raymond Wemstrom 3:1. Veerandfinaalis tuli kaotus valgevenelaselt  Abubakar Khaslakhanult 8:0. Kuna valgevenelane jõudis finaalis, siis sai Liisma jätkata lohutusringis, kus tuli vastu võtta 1:3 kaotus iraanlaselt  Ali Ali Mohammad Jalali Abdolvandilt. Liisma lõppkoht MM-il 12.

Foto: UWW

Uudised

Vaata kõiki uudiseid