U15 ja kadettide koondise treeninglaager Tartus

12.04.2021

Möödunud nädalavahetusel 10.-11. aprillil toimus U15 ja kadettide koondislaste treeninglaager Tartus Tamme staadioni maadlussaalis. Turvalisuse huvides tehti kõigile maadluslaagris osalejatele koroonaviiruse kiirtest. Laagrist võtsid osa vaid kuni 70kg kaaluvad poisid, seda samuti selleks, et minimaliseerida ohte seoses viirusega.

Noormaadlejaid ootab ees treeninglaager Gruusias, UWW kalenderisse kuuluv “Horvaatia Open” ning ka Rumeenia turniir. U-15 Euroopa meistrivõistlused toimuvad 27-30 mai Bulgaaria pealinnas Sofias. Kadettide Euroopa meistrivõistlused 16-21. juuni ning samuti Bulgaarias. Kadettide maailmameistrivõistlused toimuvad 2021. aastal Ungaris- Budapestis. EM ja MMi vahele jääb maadlejatel veel kaks rahvusvahelist maadluslaagrit Kammeris ja Abja-Paluojas.

 

Foto: MK Englas

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid