TEADAANNE: 58. Martin Kleini mälestusvõistlus ja lastekarikavõistlus IV etapp jäävad ära

01.12.2020

Sellel nädalal on MK Viljandi Tulevik ja Lastekarikavõistlus seerivõistluse korralajad teada andud, et 05.12.2020 toimuma pidanud võistlused jäetakse ära. COVID-19 pandeemiast tingitud eriolukorrast on Viljandi ja Järvamaa omavalitsused pannud peale piirangud seoses spordivõistluste korraldamisega ja jätavad ära võistlusi, mis toovad kokku suuremaid rahva masse.

58. Martin Kleini mälestusvõistlus on selleks aastaks tühistatud.

Lastekarikavõistluse VI etapp, mis pidi algselt toimuma Koigis on edasi lükatud teadmata ajaks, korraldajad annavad jooksvalt teada, et kui võistlust ei saa korraldada sellel aastal siis arvestatakse kokku punktid toimunud võistluste arvestuses ja Simmo Säärits annab teada punkti tabeli arvestuses tulemused.

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid