Eesti Maadlusliidu meeskonnaga liitub sotsiaalmeedia spetsialist

14.12.2020

Alates detsembrist liitub Eesti Maadlusliidu meeskonnaga sotsiaalmeedia spetsialisti ametis Simmo Säärits.

Simmo ülesandeks jääb Eesti Maadlusliidu kodulehe, Facebooki ja Instagrami kontode haldamine ning nendes kanalites Eesti maadluse pildis hoidmine ja meediaga suhtlemine.

Simmo on terve oma elu maadluse juures aktiivselt tegutsenud alustades lapsena isa Aimuri maadlustrennis matil maadeldes ja nüüdseks täiskasvanuna tegutseb aktiivselt maadlusvõistlustel võistluste sekretärina. “Olen alati tundnud suurt huvi maadluse kui spordi vastu, kui meie koondised on välja minemas jälgin nende tulemusi algusest lõpuni. Lisaks oma koondislastele on tekkinud lemmikuid tippmaadlejaid keda meeleldi jälgin, Olen põnevil uute väljakutsetes osas, mida eesootav amet endast ette kujutab,” kommenteeris oma tausta Simmo ise.

Eesti Maadlusliidu juhatus peab tähtsaks hoida maadlejaid ja maadlust üldisemalt pildis ning kajastada sportlaste tegemisi laiemalt. “Peame tähtsaks enda tegevuste ja tegemiste kajastamist ning aastatega on info liikumine läinud üle interneti põhisemaks ning selleks, et pildis püsida tuleb teha muudatusi ja minna ajaga kaasa. Sellepärast olemegi liidus vastu võtnud otsuse, et vajame sotsiaalmeediaga tegelevat inimest, kes samas oleks ka link meie ja meedia vahel” kommenteeris valikut Eesti Maadlusliidu asepresident Tanel Samuel, “Simmo taust ja kogemus maadluses pani tema suhtes valiku paika.”

Eesti Maadlusliit on uute suundade osas optimistlik ja soovib Simmole edu uues ametis.

Kontakt info, sotsiaalmeedia spetsialist:

  • Simmo Säärits
  • E-mail: sotsiaalmeedia@maadlusliit.ee
  • Mobiil: +372 5342 4567

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid