Täiskasvanute MM kreeka-rooma, vaba-ja naistemaadluses, Serbia 12.12.2020 – 20.12.2020 TÜHISTATUD

11.11.2020

Eesti Maadlusliit annab teada, et 12. – 20. detsember planeeritud maailmameistrivõistlused maadluses on COVID-19 pandeemia piirangute tõttu tühistatud.

Rahvusvaheline maadlusliit United World Wrestling andis teisipäeval 10.11.2020 läbi oma kodulehe liikmesriikidele teada, et Serbias planeeritud MM jääb paraku osalejate arvu vähesuse tõttu ära ja asendatakse hoopis individuaalse maailma karikavõistlusega, mis korraldatakse MM-i asemel veel täpsustamisel olevatel kuupäevadel.

“Eesmärk on näha meie sportlasi taas matil maadlemas. See on tähtis meie organisatsioonile ja oleme valmis oma sportlastele selleks võimalusi looma” kommenteeris olukorda UWW president Nenad Lalovic. “Loomulikult mõistame, et meil on palju piiranguid millest üle saada, aga me teeme omavahel koostööd, et tagada ohutu ja sobilik maailmakarika võistluste formaat, millest meie esimaadlejad saavad osa võtta, samas tagades esmaklassiline võistlus.” Maailmakarika võistlusel on välja pandud 30 000 CHF suurune auhinnafond, mis jagatakse võrdselt 30 kehakaalu võitjate vahel.

Eesti Maadlusliit omaltpoolt ei oska praegusel hetkel hinnangut anda, kas Eesti koondis karikavõistlusest osa võtab, sest uudise on alles välja tulnud ja meie koondised on Poolas treeninglaagrites ning lõpliku otsuse peavad tegema sportlastega kaasas olevad täiskasvanute klassi peatreenerid. Oskame anda ainult ülevaate sportlastest, kes pidid Serbias toimuvast MM-ist osa võtma:

Täiskasvanute koondis 2020 MM-ile

Naisemaadlus
Epp Mäe -76kg
Treener: Ahto Raska

Kreeka-rooma maadlus
Ranet Kaljola -82kg
Helary Mägisalu -60kg
Heiki Nabi -130kg
Treener: Ivar Kotkas

Vabamaadlus
Aimar Andruse -74kg
Erik Reinbok -79kg
Treener: Aleksei Hapov

Kindlasti anname jooksvalt teada, millal individuaalne maailma karikavõistlus toimub ja kas meie koondislased sellest osa võtavad.

Originaal uudis: https://unitedworldwrestling.org/article/wrestling-organize-individual-world-cup-lieu-2020-world-championships

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid