Eesti Maadlusliit külastas Valga Spordiklubi maadlustrenni

02.06.2020

Eesti Maadlusliidu peasekretär Jaanika Kaljola ja projektijuht Velja Andruse alustasid üle Eestilist klubide külastust, et luua paremat suhtlust klubide ja liidu vahel.

“Külastuse eesmärk on anda klubide treeneritele võimalus rääkida oma tegevustest ja jagada ülevaadet, mis on nende poolsed plaanid tulevikuks,” rääkis Kaljola ette võetud reisi osas. Eesti Maadlusliit peab väga tähtsaks suhtlust klubide ja liitude vahel on kinnitanud ka meie president Jaanus Paeväli.

Esimeseks külastatavaks klubiks oli Valga Spordiklubi, kohtuti treener Tõnu Laine ja tema treeninggrupiga, keda silmati esmalt palliplatsil soojendusena korvpalli mängimas. “Nüüd oleme saanud kaks nädalat sisetreeneinguid teha aga enne seda tegelesime ka kuu algusest välitreeningutega ja lastel on olnud hea meel tagasi olla. Eks kodu seinte vahel hakkab ühel hetkel igav ja nüüd on võimalus teistega koos treenida ja trennikaaslaseid taas näha, ” annab Laine Valga Spordiklubi praegusest trennist ülevaadet, “treeningud on koondunud kolmele päevale nädalale ja väikeste laste treeningud oleme suvepuhkusele saatnud aga ootame, et korraldada suvelaagrit. Meie jaoks on tähtis, et lapsed saaksid trenni teha ja sellel raskel ajal ei unustataks maadlust ära.”

Praegusel hetkel on enamus arutelust koondunud ümber COVID-19 viiruse puhangu ja sellest välja tulemise osale, siis osa Valga tagasisidest on seotud just treeningute ja laagrite jätkumisele peale eriseisukorda. Eesti Maadlusliit on välja andnud direktiivi treeningute toimumise korra kohta siseruumides ja treenerid on antud reeglitest ilusti kinni pidanud. “Oleme selle üle väga uhked, et saame oma treenereid ja sportlasi usaldada nendel rasketel aegadel,” lausus Kaljola.  Ka on antud kord välja prinditult paigutatud saali seinale.

Praegusel hetkel tundubki, et treenerid ja sportlased näevad vaeva, et maadlus oleks jätkusuutlik kõigis Eestimaa osades ja peagi anname taaskord teada, mis on järgmine sihtpunkt kuhu Eesti Maadlusliit reisib ja täname Valgat meeldiva vastuvõtu eest ning pidage meeles Maadlus on Maagiline!

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid