Rahvusvaheliselt Herman Kare turniirilt tõid Eesti maadlejad kokku 5 medalit

13.01.2020

11.01.2020 toimusid Soomes, Kouvalas Herman Kare mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses täiskasvanutele. Eesti maadlejatest võttis võistlustest osa kaheksa maadlejat, kellest kõige tugevama tulemuse saavutas Ranet Kaljola (MK Nelson) tulles kehakaalus -77kg hõbedale.

Pronksidele võitlesid ennast välja Helary Mägisalu (Vändra SKP) kehakaalus -60kg, Ott Saar (Tartu Ülikooli ASK) kehakaalus -67kg, Erik Int (Korrus3) kehakaalus -87kg ja Richard Karelson (MK Nelson) -97kg. Andreas Välis (MK Juhan) kehakaalus -87kg saavutas viienda koha, Denis Bolunov (Korrus3) -67kg tuli seitsmendaks ja Edvin Kin (MK Nelson) -72kg üheksandaks.

Võistkondlikus arvestuses oli Eesti II.

Võistlus protokoll:

https://www.liga-db.de/Turniere/FT/2020/FI/200111_Kouvola/indexENG.htm

 

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid