Põlva Maadlusklubi Lapiti andis avapaugu 2020. aasta maadluskalendrile noortele suunatud maadlusvõistlusega

13.01.2020

11.01.2020 toimus Põlvas laste karikavõistluse I etapp ja Põlva Spordikooli lahtised meistrivõistlused. Võistlusel osales 144 võistlejat üle Eesti. Vanuseklassid olid väikestest maadlussõpradest kuni päris suurte täiskasvanuteni.

2020 alustas Järvamaa Matimeeste treener ja asutaja Mati Sadam (kellele määrati eelmisel nädalal elutööpreemia tunnustus Kultuurkapitali Järvamaa ekspertguruppi poolt) Eesti Maadlusliidu presidendi karikatele päris noortele suunatud võistlus sarja, millega antakse väikestele maadlejatele võimalus oma tasemega võistlustest osa saada.

Sellel aastal toimub kuus erinevat võistlust üle Eesti, kaks vabamaadlus, kaks kreeka-rooma maadluse ja kaks rannamaadluse stiilis, kirss tordil on fakt, et kõigi stiilide jaotustes on naistemaadlus kaalud võistlustel teiste stiilidega koos esindatud, andes tüdrukutele võistlus võimalust kõigil võistlustel, nii kreeka-rooma kui ka vabamaadluse kõrval. Võistlused toimuvad Põlvas, Tapal, Türil, Võrus, Rakveres ja 2020 aasta võistlussarja lõpetab Rakke.

Põlva võistlus oli avapauk seeriavõistlusele kutsudes väikseid maadlejaid kokku üle Eesti, loodetavasti sellised positiivsed eestvedamised ja koostööd jätkuvad ka edaspidi ja saame näha neid praegu veel pisikesi maadlejaid tulevikus Olümpia matil.

Protokoll

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid