MAADLUSLIIDU PEASEKRETÄRINA ALUSTAS TÖÖD JAANIKA KALJOLA

16.01.2020

EESTI MAADLUSLIIDU PEASEKRETÄRINA ALUSTAS JAANUARIS TÖÖD JAANIKA KALJOLA, KES PEAB OLULISEKS TIHEDAT KOOSTÖÖD ERINEVATE MAADLUSKLUBIDE JA TEISTE SPORDIORGANISATSIOONIDE VAHEL.

JAANIKA KALJOLA on kolme noore maadleja emana olnud maadlusega seotud juba üle kümne aasta. Administratiivse poole pealt on Kaljola aidanud korraldada Tallinn Open maadlusvõistlusi, samuti töötas ta 2019. aasta suvel Tallinnas toimunud maadluse juunioride maailmameistrivõistluste korraldustoimkonnas. „Olen ennast alati maadlusringkonnas hästi tundnud ning võtsin võimaluse asuda ametisse Maadlusliidu peasekretärina vastu suurima rõõmuga,” lisas Kaljola.

Kaljola eesmärk on teha tööd hästi ja südamega, tihendades veelgi koostööd Eesti maadluskogukonna ja teiste spordiorganisatsioonide vahel. „Suurimad tänud Antti Lepikule, kes andis mulle üle oma tööülesanded ja oli seejuures väga hea õpetaja. Ootan tööst peasekretärina uusi väljakutseid ja naudingut, mida maadlus on mulle juba aastaid pakkunud,” sõnas Kaljola.

Maadlusliit tänab pikaajalist peasekretäri Antti Lepikut tehtud töö eest. „2019. aasta tõi Eesti maadlusele rahvusvahelisel tasandil mitmeid häid tulemusi, milles oli kogu tiimil suur roll,” ütles Eesti Maadlusliidu president JAANUS PAEVÄLI. „2020 on olümpiamängude aasta, mis toob endaga kaasa uued väljakutsed. Liigume edasi sama sihikindluse ja uue hingamisega, mida Jaanika Maadlusliitu kindlasti toob.”

Rahvusvahelistest võistlustest on sel aastal fookuses Euroopa meistrivõistlused Roomas ja Tokyo olümpiamängud. Eestis toimuvad 27.-29. märtsil Tallinn Open maadlusvõistlused, 4.-5. aprillil 33. Kristjan Palusalu mälestusvõistlused ning 2.-3. mail juunioride ja kadettide Põhjamaade meistrivõistlused.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid