Erik Reinbok tuli Prantsusmaal 3. kohale

22.01.2020

Eelmisel nädalavahetusel osales meie vabamaadluse täiskasvanute klassi liikuv SK Kuldkaru maadleja Erik Reinbok tugeval Prantsusmaa turniiril Grand Prix de France Henri Deglane 2020. Tema kaalus oli kuus maadlejate.

Erik tegi 5 matši, esimene ring tuli vastaske Belgia maadleja Mansour Gazguiriev, kelle alistas Erik seljavõiduga. Teine ring tuli mati peal vastu Sveitši maadleja, kelle paremust tuli tunnistada punktidega 7-2. Viiendas ringis tuli vastu Saksamaa maadleja Kevin Lucht, keda Erik võitis puntidega 4-8. Sealt edasi jätkas ta poolfinaalis, kus taaskord tuli tunnistada Rumeenia maadleja Omaraskhab Nazhmudinov paremust puntkti kaotusega 0-3. Kolmanda-neljanda koha kohtumises võitis Erik taaskord seljaga Prantsusmaa maadlejat Saifedine Alekma’d.

Kokkuvõtvalt tubli kolmas koht!

Võistluste protokoll lisatud alla:

Protokoll

Eesti Maadlusliit

Uudised

Vaata kõiki uudiseid